Toyota GR Supra 35th Anniversary Edition, μόνο για Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Για να γιορτάσει την 35η επέτειο από την κυκλοφορία της Supra στην Ιαπωνία, η Toyota Gazoo Racing παρουσίασε στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου την 35th Anniversary Edition έκδοση του sport μοντέλου της. Η παραγωγή της έκδοσης θα περιοριστεί σε 35 αυτοκίνητα, τα οποία θα έχουν βάση τις εκδόσεις RZ (με τον 3,0-λιτρο κινητήρα) ή SZ-R (με τον 2,0-λιτρο κινητήρα).

Και οι δύο εκδόσεις πατάνε σε 19άρες σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες, σε μαύρο ματ χρώμα, ενώ στο ταμπλό υπάρχει ειδικό σήμα που επισημαίνει την επετειακή έκδοση. Η έκδοση GR Supra RZ 35th Anniversary Edition είναι διαθέσιμη στο γκρι (Matte Storm Grey) μεταλλικό χρώμα, ενώ διαθέτει κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό.

Η έκδοση GR Supra SZ-R 35th Anniversary Edition είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξει ο αγοραστής, συμπεριλαμβανομένου του Lightning Yellow. Φέρει σπορ φρένα με κόκκινες δαγκάνες, μαύρους ματ εξωτερικούς καθρέφτες, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara και δερμάτινα καθίσματα και σπορ πεντάλ.

Για να αποκτήσει κάποιος Ιάπωνας ένα από τα 35 αυτοκίνητα της ειδικής έκδοσης της Supra, η Toyota λέει θα πρέπει να υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μεταξύ 6 και 31 Αυγούστου. Στη συνέχεια, η αυτοκινητοβιομηχανία θα επιλέξει με κλήρωση, τυχαία 35 αιτήσεις στις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτό, θα οριστικοποιηθεί η παραγγελία και θα ολοκληρωθεί η αγορά.

Η τιμή για την SZ-R 35th Anniversary Edition ξεκινά στην Ιαπωνία από τα 6.535.000 γιεν (€50.350) και από τα 7.835.000 γιεν (€60.350) για την RZ 35th Anniversary Edition. Η Toyota δεν αναφέρει πόσα αυτοκίνητα από κάθε έκδοση θα παράγει, αλλά λέγεται ότι θα κατασκευάσει 27 μονάδες του RZ Supra στο Matte Storm Grey Metallic, και τα υπόλοιπα μόλις οκτώ του SZ-R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...