Γεννημένος το 1920, ο Harold Baggott, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός Model T σε ηλικία 10 ετών, οδηγώντας το αυτοκίνητο παράδοσης του γάλατος της οικογένειας σε μια φάρμα.

Το 1936, σε ηλικία 16 ετών πήρε το δίπλωμα οδήγησης του (την πρώτη χρονιά που εισήχθησαν στην Αγγλία) και το 1937 αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Ford 8 Popular για 100 λίρες, για να ακολουθήσει ένα Ford Anglia, τον επόμενο χρόνο.

Έκτοτε η οικογένεια του είχε στην κατοχή της 20 αυτοκίνητα της Ford, καθώς και μερικά επαγγελματικά σε μορφή πλαισίου, που μετατράπηκαν σε πούλμαν, με συνολικές θέσεις 140 ατόμων, για τις επιχειρήσεις ταξιδιών της.

Πρόσφατα, ο Baggott θυμήθηκε τις εμπειρίες του με το Model T, κάνοντας μια βόλτα με ένα αυτοκίνητο του 1915 από τη συλλογή πολιτιστικής κληρονομιάς της Ford, προτού κάνει μια βόλτα πίσω από το τιμόνι του Mustang Mach-E.

Ο Baggott έκανε βόλτα τον 15χρονο Felix, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει οδηγός αγώνων και τον 12χρονο αδελφό του, Charlie, περίπου 5 χλμ. μακριά από το Beaulieu στο πρώην ναυτικό χωριό Bucklers Hard.