W Series: Σφοδρό ατύχημα με πολλές εμπλεκόμενες οδηγούς στο Spa

Σχετικά άρθρα

Το πρωτάθλημα W Series, στο οποίο συμμετέχουν μόνο γυναίκες, είναι φέτος η νέα σειρά υποστήριξης της Formula 1, σε οκτώ -από τους όσους διεξαχθούν- αγώνες της F1. Σήμερα, λίγο μετά την λήξη του FP2, είχαμε ένα σφοδρό ατύχημα στον αγώνα του W Series, στην Eau Rouge/Raidillon.

https://youtu.be/ItNKhHxqVys

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν έξι οδηγοί, με τη Sarah Moore να χάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, αφού πέρασε από τη Eau Rouge και έπεσε στον τοίχο ελαστικών της Raidillon. Οι Abbie Eaton και Beitske Visser ακολούθησαν την Moore στα ελαστικά, με την Ayla Rengren, και την Belen García να χτυπούν τα μονοθέσια που ήταν σχεδόν ακινητοποιημένα.

Μετά από μια δική της στιγμή, η Fabienne Wohlwend ήρθε σε επαφή με την Visser, εκτοξεύοντας το μονοθέσιο της στον αέρα για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, δεν υπάρχει κανένας σοβαρός τραυματισμός μεταξύ των οδηγών, με τις Ayla Agren και Beitske Visser να μεταφέρονται στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους.

https://youtu.be/TF9ClJSMEGA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...