Ο πρώην σχεδιαστής McLaren κρίνει τον σχεδιασμό της νέας Lamborghini Countach

Σχετικά άρθρα

Ο Frank Stephenson έχει σχεδιάσει δεκάδες αυτοκίνητα προτού γίνει επικεφαλής σχεδιασμού της McLaren. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θεωρούνται δικές του δημιουργίες είναι το Ford Escort RS Cosworth, η πρώτη BMW X5, η πρώτη γενιά του νέου MINI, η Ferrari F430, το Fiat 500, το Fiat Punto, το Fiat Bravo και η Maserati MC12. Το 2008 εντάχθηκε στην McLaren σχεδιάζοντας όλα τα μοντέλα της από την MP4-12C μέχρι και τη 720S.

Στο νέο του video στο YouTube ο Stephenson κρίνει τον σχεδιασμό της Lamborghini Countach LPI 800-4, λέγοντας πως με το που βλέπει κανείς το μπροστινό μέρος διακρίνει αμέσως τα κοινά στοιχεία με την αυθεντική Countach.

Θεωρεί πως τα πίσω φώτα θα έπρεπε να έχουν διαφορετικό σχεδιασμό, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος θα προχωρούσε σε διαφορετικό σχεδιασμό τόσο του μπροστινού μέρος, όσο του πλαϊνού και του πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...