Για 1,75 εκατ. δολάρια πωλείται η BMW Σειράς 7 που έχασε τη ζωή του ο Tupac

Σχετικά άρθρα

Από το 2017 ο ιδιοκτήτης της BMW Σειράς 7 που μέσα της σκοτώθηκε ο ράπερ Tupac Amaru Shakur, προσπαθεί να την πουλήσει, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν είναι πρόθυμος να δώσει το ποσό των 1,75 εκατ. δολαρίων που ζητά.

Ο Tupac σκοτώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση τον πυροβόλησαν, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Ο Αμερικάνος δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, μια στο χέρι, μια στον μηρό και 2 στο στήθος, που τραυμάτισε σοβαρά τον δεξιό του πνεύμονα με αποτέλεσμα να πεθάνει αργότερα στο νοσοκομείο από εσωτερική αιμορραγία, σε ηλικία μόλις 25 χρονών.

Ο Tupac βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μιας BMW 750iL, την οποία είχε χρονομισθώσει ο Suge Knight, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Death Row Records. Η 7άρα που μέσα της έχασε τη ζωή του ο διάσημος ράπερ έχει επισκευαστεί και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 194.800 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...