Το 2023 το νέο supercar της Zenvo, θα είναι υβριδικό

Σχετικά άρθρα

Η Zenvo Automotive ετοιμάζεται και αυτή να μπει στην κατηγορία των υβριδικών supercars, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα παρουσιαστεί πριν το 2023. Πιο συγκεκριμένα, ο Alberto Solera, product μάνατζερ της δανέζικης εταιρίας, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η ομάδα του εργάζεται εντατικά για το νέο μοντέλο.

Αυτό θα βασίζεται στο πλαίσιο του TSR-S, αλλά θα διαθέτει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, που θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Ο Solera αποκάλυψε επίσης ότι η Zenvo δεν ενδιαφέρεται να τοποθετήσει στα αυτοκίνητα της ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, με την εταιρία να επιμένει παραδοσιακά.

Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου είναι ο Christian Brandt, διευθυντής σχεδίασης της Zenvo, ο οποίος δημιούργησε επίσης όλα τα προηγούμενα supercars της εταιρείας, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί για την Alfa Romeo και την Kleemann. Το νέο μοντέλο της Zenvo αναμένεται να κάνει χρήση τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης, και εκτεταμένη χρήση carbon, τόσο στο σώμα όσο και στα αεροδυναμικά μέρη.

Η Angela Hartman, CEO της Zenvo, δήλωσε ότι προτεραιότητά της είναι να αυξήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων, παραμένοντας όμως μια εταιρία χαμηλού όγκου παραγωγής. Επιπλέον, ένας άλλος στόχος είναι να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της Zenvo σε βιντεοπαιχνίδια, καθώς θεωρεί ότι αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι νέοι εξοικειώνονται με το όνομα της Zenvo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...