H Nissan παρουσίασε στην Κίνα το Sylphy e-Power

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2019 η Nissan παρουσίασε στην Κίνα τη νέα γενιά του Sylphy, το οποίο -σύμφωνα με την εταιρία- είναι κορυφαίο σε πωλήσεις sedan στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Σήμερα, η Nissan έκανε γνωστό ότι ξεκινά σύντομα το λανσάρισμα του Sylphy εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-Power, όντας το πρώτο μοντέλο με αυτήν που προορίζεται για την κινεζική αγορά.

Με το e-Power, ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί κινούνται πλήρως από τον ηλεκτροκινητήρα. Χάρη στην πλήρη ηλεκτροκίνηση, δεν υπάρχουν οι απώλειες στην μετάδοση όπως με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης ή το παραδοσιακό υβριδικό σύστημα, ενώ υπάρχουν πέντε προγράμματα οδήγησης.

Η άμεση απόκριση, όπως σε ένα EV, προσφέρει υψηλή ροπή και καλύτερου επιπέδου επιτάχυνση σε διαφορετικές ταχύτητες, κάνοντας την προσπέραση ευκολότερη, ενώ εξαλείφει την ανάγκη της φόρτισης. Η Nissan δεν ανακοινώνει τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Sylphy e-Power, παρά μόνο αναφέρει ότι έχει 300 Nm ροπής και κατανάλωση καυσίμου στα 3,9 λίτρα/100 χλμ..

Μετά το Sylphy e-Power, η Nissan θέλει να έχει έξι μοντέλα με τεχνολογία e-Power στην Κίνα έως το 2025. Όμως, και στην Ευρώπη, η Nissan αναπτύσσει το πλάνο προς μια πλήρως ηλεκτροκίνητης γκάμας από το 2023, με το λανσάρισμα τόσο του αμιγώς ηλεκτρικού Ariya όσο και του Qashqai e-Power, να αποτελούν τα πρώτα μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...