To νέο Ultifi λογισμικό της GM θα αλλάξει την εμπειρία αγοράς και ιδιοκτησίας

Σχετικά άρθρα

Η επόμενη πλατφόρμα λογισμικού της GM ονομάζεται Ultifi, βασίζεται στο Linux και θα ξεκινήσει να τοποθετείται στα μοντέλα της εταιρίας από το 2023, είτε αυτά είναι ηλεκτρικά, είτε διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στη νέα cloud πλατφόρμα ο καθένας θα μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και μέσω αυτού θα μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα GM οχήματά του, ενώ παράλληλα η πλατφόρμα θα μπορεί να κάνει over-the-air αναβαθμίσεις σχεδόν όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου.

Μέσω της Ultifi πλατφόρμας ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να προχωρά σε αγορές εφαρμογών, πρόσθετων δυνατοτήτων του αυτοκινήτου του, αλλά και επιλογών εξατομίκευσης. Παραδείγματος χάρη, η GM θα μπορεί να μετατρέπει τις κάμερες του εσωτερικού σε σύστημα ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Επιπλέον θα μπορούσε το αυτοκίνητο να ενεργοποιήσει αυτόματα τις παιδικές κλειδαριές των πίσω πορτών, εάν οι κάμερες αναγνωρίσουν ένα παιδί στο πίσω κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...