H Geely θέλει 5.000 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών στην Κίνα μέχρι το 2025

Σχετικά άρθρα

Η Geely Technology, θυγατρική της Geely, έθεσε ως στόχο της να έχει 5.000 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών στη Κίνα έως το 2025, ακολουθώντας το παράδειγμα της Nio.

H Geely παρουσίασε την τεχνολογία πίσω από την υπηρεσία ανταλλαγής μπαταριών, με όνομα E-Energee, στο Wuzhen Internet Conference 2021, με την όλη διαδικασία να διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε το πρόγραμμα ανταλλαγής μπαταρίας το 2017, προσλαμβάνοντας περισσότερα από 1.000 άτομα στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, με τον πρώτο σταθμό ανταλλαγής μπαταριών E-Energee να τίθεται σε λειτουργία στην πόλη Chongqing, τον Σεπτέμβριο του 2020, για να ακολουθήσουν περισσότεροι σταθμοί σε 10 κινεζικές επαρχίες μέσα στο τρέχον έτος.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ολόκληρη η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας ολοκληρώνεται μέσα σε 59 δευτερόλεπτα, όταν αρχικά η Geely είχε ανακοινώσει ότι η διαδικασία θα γινόταν σε 90 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, χάρη στην υπηρεσία αυτόματης πληρωμής, ο οδηγός δεν χρειάζεται καν να βγει από το όχημά του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα