GP Τουρκίας 2021: Η Red Bull θα τρέξει με νέα χρώματα προς τιμήν της Honda

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull Racing ανακοίνωσε σήμερα ότι στο τουρκικό GP, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, τα δύο μονοθέσια της θα φέρουν ένα ιδιαίτερο livery, ενώ τα δύο μονοθέσια της AlphaTauri θα φέρουν ένα μοναδικό μήνυμα στην πίσω πτέρυγα τους.

Ο λόγος που το κάνει αυτό η ομάδα στο Τουρκικό GP είναι ότι η ημερομηνία, Κυριακή 10 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το φετινό Ιαπωνικό GP στη Suzuka, με την Honda να ήταν χορηγός τίτλου του αγώνα, στην τελευταία χρονιά της στη Formula 1.

Δυστυχώς, όμως, λόγω των περιορισμών της Covid-19, ο αγώνας ακυρώθηκε. Ο χρωματισμός στα μονοθέσια της Red Bull είναι μια χειρονομία ευχαριστίας και εκτίμησης για τους Ιάπωνες οπαδούς που ήλπιζαν να δουν τη Honda να αγωνίζεται για τελευταία φορά στην ιαπωνική πίστα.

Το livery της Red Bull Racing αποτελείται κυρίως από λευκό χρώμα, εμπνευσμένο από το μονοθέσιο Honda RA 272, με το οποίο ο Αμερικανός οδηγός Richie Ginther εξασφάλισε την παρθενική νίκη της εταιρείας στη Formula 1 στο Μεξικάνικο Grand Prix του 1965. Τέλος, η πίσω πτέρυγα στα μονοθέσια της AlphaTauri θα περιλαμβάνει το μήνυμα μιας λέξης ありがとう(arigato), που σημαίνει “ευχαριστώ”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...