Τα παλαιότερα Tesla χρειάζονται αναβαθμισμένες κάμερες για την πλήρη αυτόνομη οδήγηση

Σχετικά άρθρα

Το 2016, η Tesla είχε ανακοινώσει ότι όλα τα αυτοκίνητα της θα είναι εξοπλισμένα με το απαραίτητο hardware, ώστε να μπορούν να φέρουν το λογισμικό για πλήρως αυτόνομη οδήγηση.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι, καθώς με το λανσάρισμα της τελευταίας -beta- έκδοσης του Full Self-Driving (FSD) προέκυψε ότι κανένας κάτοχος παλαιότερων μοντέλων Tesla δεν είχε πρόσβαση στο σύστημα.

Αυτό ώθησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Elon Musk, να επιβεβαιώσει στο Twitter ότι ο λόγος που δεν μπορούν παλιότερα αυτοκίνητα της εταιρίας να “τρέξουν” την τελευταία σουίτα αυτόνομης οδήγησης είναι η υστέρηση τους στο hardware.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Tesla δεν έχει διευκρινίσει ποιες αλλαγές έχουν γίνει στις κάμερες, ούτε πόσες κάμερες παλαιότερων μοντέλων θα χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla κυκλοφόρησε έναν νέο οικιακό φορτιστή που είναι συμβατός και με άλλα ηλεκτρικά οχήματα, αφού φέρει βύσμα J1772. Ο φορτιστής είναι ισχύος 9,6 kW και διαθέτει καλώδιο 7,3 μέτρων. Η τιμή του στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 415 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...