Η Lotus teasάρει την ενεργή αεροδυναμική του ηλεκτρικού SUV της

Σχετικά άρθρα

H Lotus συνεχίζει το teasing του SUV της, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα video 15 δευτερολέπτων. Το νέο κλιπ μας δείχνει κάτι από το πίσω μέρος του μοντέλου και την ενεργή αεροδυναμική του. Το video δημιουργεί τη συνολική αίσθηση ενός τεντωμένου ανθρώπινου σώματος, αν και, προφανώς, δείχνει το σώμα του SUV.

Είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς συμβαίνει στο video, αλλά πιστεύουμε ότι αυτή είναι η ενεργή πίσω αεροτομή του μοντέλου. Η Lotus λέει ότι η ενεργή αεροδυναμική του SUV επιδόσεων της θα συνεχίσει μια μακρά ιστορία πρωτοποριακών τεχνολογιών. Στο εσωτερικό του θα συναντάμε αναδιπλούμενη οθόνη και δερμάτινες επενδύσεις.

Το SUV αναμένεται να τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Macan και οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ενώ θα προσφέρεται με μπαταρίες χωρητικότητας από 92 έως 120 kWh, με το σύστημα φόρτισης να υποστηρίζει 800V.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...