Στην δεκαετία του ’70, η Aston Martin είχε παρουσιάσει το Bulldog concept, ένα πρωτότυπο που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή William Towns, ο οποίος είχε σχεδιάσει και την πρώτη DBS την δεκαετία του 1960, αλλά και το Lagonda Series 2.

Το Bulldog αρχικά είχε προγραμματιστεί να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή 25 αυτοκινήτων, αλλά λόγω της υψηλής τιμής του, που θα ξεπερνούσε το 1 εκατ. λίρες εκείνη την εποχή, τελικά δεν πέρασε στη παραγωγή.

Στόχος της Aston Martin ήταν το μοντέλο της να γίνει το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που θα μπορούσε να πιάσει ταχύτητες μεγαλύτερες των 200 μιλίων/ώρα, συγκεκριμένα μέχρι τα 237 μίλια/ώρα (381 χλμ/ώρα). Το 1981 έγινε η δοκιμή, αλλά το αυτοκίνητο κατάφερε να πιάσει τα 307 χλμ/ώρα (191 μίλια/ώρα).

Στις αρχές του 2020, η Classic Motor Cars από το Bridgnorth της Αγγλίας ανακοίνωσε πως θα προσπαθήσει ξανά να πιάσει τον στόχο των 200+ μιλίων/ώρα (322 χλμ/ώρα). Για να το καταφέρει αυτό, είχε κάνει γνωστό ότι θα χρειαστεί 18 μήνες εργασιών για την πλήρη ανακατασκευή του αυτοκινήτου ώστε αυτό να έρθει στην αρχική του κατάσταση.

Φτάνοντας στο σήμερα, η ανακατασκευή ολοκληρώθηκε και το Bulldog έκανε τις πρώτες του βόλτες στο Λονδίνο. Μηχανικά, το αυτοκίνητο φορά έναν 5,3-λίτρων V8 κινητήρα, με δύο turbo της Garrett, και αποδίδει 700 άλογα με 678 Nm ροπής.