Στην δεκαετία του 1970 η Aston Martin είχε παρουσιάσει το Bulldog concept, ένα πρωτότυπο που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή William Towns, ο οποίος είχε σχεδιάσει και την πρώτην DBS την δεκαετία του 1960, αλλά και το Lagonda Series 2.

Το Bulldog αρχικά είχε προγραμματιστεί να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή 25 αυτοκινήτων, αλλά λόγω της υψηλής τιμής του, που θα ξεπερνούσε το 1 εκατ. λίρες εκείνη την εποχή, τελικά δεν πέρασε στη παραγωγή.

Στόχος της Aston Martin ήταν το μοντέλο της να γίνει το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που θα μπορούσε να πιάσει ταχύτητες μεγαλύτερες των 200 μιλίων/ώρα, συγκεκριμένα μέχρι τα 237 μίλια/ώρα (381 χλμ/ώρα). Το 1981 έγινε η δοκιμή, αλλά το αυτοκίνητο κατάφερε να πιάσει τα 307 χλμ/ώρα (191 μίλια/ώρα).

Τώρα, η Classic Motor Cars από το Bridgnorth της Αγγλίας, ανακοίνωσε πως θα προσπαθήσει ξανά να πιάσει τον στόχο των 200+ μιλίων/ώρα (322 χλμ/ώρα). Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί 18 μήνες εργασιών προκειμένου το αυτοκίνητο να αποκατασταθεί πλήρως και να έρθει στην αρχική του κατάσταση.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο που φορά έναν V8 5,3-λίτρων κινητήρα με δύο turbo της Garrett, απόδοσης 700 ίππων με 678 Nm ροπής, θα δώσει το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.