Το Nio ET7 εφοδιάζεται στάνταρ με Dolby Atmos ηχοσύστημα

Σχετικά άρθρα

Η Nio ανακοινώσαμε ότι το ET7 υποστηρίζει πλέον την τεχνολογία Dolby Atmos, που σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα 7.1.4, φέρνει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης στην ηλεκτρική ναυαρχίδα της κινέζικης εταιρίας.

Το Dolby Atmos είναι ένας εντελώς νέος τρόπος δημιουργίας και εμπειρίας μουσικής, που προσφέρει καλλιτεχνική έκφραση στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, δημιουργώντας μια βαθύτερη σύνδεση μεταξύ των καλλιτεχνών και των θαυμαστών τους. Η μουσική στο Dolby Atmos ξεπερνά τη συνηθισμένη εμπειρία ακρόασης, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες με απαράμιλλη σαφήνεια και βάθος.

Επιπλέον, δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο και ελευθερία να συνειδητοποιήσουν πλήρως το όραμά τους και να ξεκλειδώσουν νέα επίπεδα συναισθημάτων στη μουσική τους για τους ακροατές τους. Το Nio Radio είναι ραδιόφωνο για τους χρήστες της Nio, θα υποστηρίζει επίσης Dolby Atmos.

Να θυμίσω, το  ET7 είναι το πρώτο σεντάν μοντέλο της κινέζικης εταιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Κίνας το πρώτο τρίμηνο του 2022 με τιμή από 448.000 γουάν (56.590 ευρώ). Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο με 3 διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες, 70 kWh (500 χλμ αυτονομία), 100 kWh (700 χλμ αυτονομίας) και 150 kWh (1.000 χλμ αυτονομίας), με την τελευταία να είναι τεχνολογίας solid state και να προσφέρεται στην αγορά από τα τέλη του 2022. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 653 άλογα με 850 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Διάβασε ακόμα

Το Nio ET7 έχει εκπληκτικά χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα