Η Rimac ξεκίνησε την κατασκευή των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στην Κροατία

Σχετικά άρθρα

Η Rimac ξεκίνησε την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων της στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, οι οποίες θα στεγάσουν τα νέα γραφεία της, ενώ παράλληλα θα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες συνδυασμένες εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης καθώς και παραγωγής στην Ευρώπη.

Στο Rimac Campus θα παράγονται όλα τα μελλοντικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του Nevera. Η επένδυση θα ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ και μεταξύ άλλων θα συναντάμε πίστα δοκιμών, μουσείο, ξενοδοχείο, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, προπονητικό κέντρο, εστιατόριο, νηπιαγωγείο, αίθουσες συνεδριάσεων και αίθουσες εκπαίδευσης.

Οι εγκαταστάσεις θα δημιουργηθούν σε έκταση 200 στρεμμάτων, με τα κτίρια να καλύπτουν έκταση 100 στεμμάτων.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Mate Rimac, δήλωσε σχετικά:

Από τότε που ίδρυσα την εταιρεία, η δημιουργία του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος ήταν το κλειδί για μένα. Είναι πιο φυσικό να δημιουργείς υπέροχα προϊόντα όταν βρίσκεσαι στο σωστό περιβάλλον. Με το Campus θέλουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό -να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον για εργασία και δημιουργικότητα, αλλά όχι μόνο για τους υπαλλήλους μας.

Αυτό θα είναι ένα μέρος όπου οι πελάτες, οι φοιτητές και το ευρύ κοινό θα είναι ευπρόσδεκτο και τους καλούμε να συναναστραφούν με τους υπαλλήλους μας. Φροντίζουμε επίσης να ενσωματώσουμε την εγκατάσταση στη φύση και το περιβάλλον της και να έχει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα.

Οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε -μελλοντικά- να μπορεί να γίνει επέκταση τους, εάν αυτό απαιτηθεί. Σε πλήρη λειτουργικότητα, θα απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους, υπερδιπλάσιο από τον τρέχοντα αριθμό εργαζομένων της. Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί το 2023.

Η Rimac σχεδίασε το Campus της ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό και προηγμένο, ενώ ανέπτυξε και έναν αστικό βάλτο με λιβάδια, κήπο στον τελευταίο όροφο, κέντρο διοίκησης, αίθουσες εικονικής πραγματικότητας και αρκετές άκρως απόρρητες αίθουσες για τα μελλοντικά της projects.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr