Η Toyota παρουσιάζει την MY2022 έκδοση του Corolla που φέρει μεταξύ άλλων το τελευταίο σύστημα πολυμέσων της εταιρίας, με σημαντικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα, λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης. Αυτό θα προσφέρεται στάνταρ με τις εκδόσεις:

  • Hatchback Hybrid: Style, Black Edition και GR Sport
  • Touring Sport: Lounge
  • Sedan: Style, Lounge

Το σύστημα είναι γρηγορότερο, υποστηρίζει φωνητικές εντολές και διαθέτει οθόνη αφής 8″, ενώ προφέρει και πλοήγηση βασισμένη σε cloud και συνεχή ενημέρωση κυκλοφορίας. Επίσης υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, ασύρματο Apple CarPlay και ενσύρματο Android Auto.

Με την αγορά του οχήματος, ο χρήστης παίρνει και το πακέτο Toyota Smart Connect με τετραετή διάρκεια χρήσης λειτουργιών, όπως πλοήγηση μέσω cloud, πληροφορίες για τοπικούς χώρους στάθμευσης και οδικά συμβάντα, over-the-air ενημερώσεις και ψηφιακό βοηθό.

Η έκδοση Active Plus συγκεντρώνει πάνω από το 55% των πωλήσεων και στο βασικό της εξοπλισμό συναντάμε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT, ψηφιακό πίνακα οργάνων, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ζάντες αλουμινίου 17″. Η έκδοση GR Sport φέρει επιπλέον αύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, μπλε ατμοσφαιρικό φωτισμό και ο ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη.

Τέλος το αυτοκίνητο προσφέρεται με νέες ζάντες 17″ και 10 ακτίνων και σε δύο νέα χρώματα, τα Platinum White Pearl και Silver Metallic, που θα διατίθενται επίσης σε δίχρωμο συνδυασμό για το Hatchback αμάξωμα.

Oι προπωλήσεις των MY2022 Corolla έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες προγραμματίζονται περί τα τέλη Ιανουαρίου 2022.