Αυτό το λιλιπούτειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι γρηγορότερο από τη Chiron

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το Speirling, το νέο ηλεκτρικό hypercar της McMurtry Automotive, που θα μπορούσε με άνεση να γίνει το επόμενο batmobile. Το Speirling έχει αεροδυναμική σχεδίαση, με τους δύο ανεμιστήρες να το “βεντουζώνουν” στο έδαφος, παράγοντας 500 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης.

Έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 1.000 άλογα και στέλνουν τη κίνηση στους πίσω τροχούς και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1.000 κιλά. Καταλαβαίνεις πως με την αναλογία ίππο/κιλό να είναι στο 1 προς 1, το όχημα είναι εξαιρετικά γρήγορο, με την εταιρία να λέει πως είναι γρηγορότερο από την Bugatti Chiron στα 0-300 χλμ/ώρα.

Εξοπλίζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου 60 kWh και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Οι δοκιμές του αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...