Η Mitsubishi teasάρει ένα Ralliart concept μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφίας ενός μυστηριώδους αυτοκινήτου, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Tokyo Auto Salon 2022, που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Ιανουαρίου.

Αν και η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αποκάλυψε ποιο μοντέλο χρησιμεύει ως βάση για το concept, δήλωσε ότι το στυλ του θα εκφράζει το όραμα της εταιρείας για ένα νέο Ralliart μοντέλο.

Από την παραπάνω teaser διακρίνεται ένας πολύ μεγάλος διαχύτης, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πίσω προφυλακτήρα, με ένα κεντρικό LED φως “τύπου F1” και το σήμα Ralliart στη δεξιά πλευρά. Αν και όλοι μας θα θέλαμε αυτό να είναι το πίσω μέρος ενός Lancer Evo, δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα SUV μοντέλο.

Να θυμίσω ότι τον περασμένο Μάιο, η Mitsubishi αναβίωσε το brand της Ralliart και αναφορές από την Ιαπωνία θέλουν την εταιρία να ετοιμάζει μια υψηλής απόδοσης έκδοση του Outlander plug-in hybrid, η οποία θα χρησιμοποιεί το όνομα Ralliart.

Παράλληλα η εταιρία έδωσε και μια teaser φωτογραφία ενός ηλεκτρικού kei car που θα παρουσιάσει στην ίδια έκθεση, με την έκδοση παραγωγής του να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2022, ενώ θα υπάρχει και αντίστοιχο αυτοκίνητο της Nissan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...