Η Alfa Romeo μας δείχνει την Tonale

Σχετικά άρθρα

Μέσω του χριστουγεννιάτικου video της, η Alfa Romeo μας αποκαλύπτει την Tonale παραγωγής. Το μήκος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 4.528 χλστ., στο πλάτος στα 1.835 χλστ., το ύψος στα 1.604 χλστ. και το μεταξόνιο στα 2.636 χλστ.

Θα προσφέρεται με έναν diesel κινητήρα 1.600 κ.εκ απόδοσης 130 ίππων και με δύο 1.300 κ.εκ κινητήρες βενζίνης απόδοσης 130 και 160 ίππων, με τον δεύτερο να είναι ήπιος υβριδικός.

Η plug-in υβριδική έκδοση θα αποδίδει 240 άλογα θα είναι τετρακίνητη, αφού ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. Το plug-in υβριδικό σύστημα θα προέρχεται αυτούσιο από το Jeep Compass 4xe, συνδυάζοντας τον 1.300άρη τετρακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Η παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr