Η Toyota παρουσίασε στην Ευρώπη το Hilux GR Sport

Σχετικά άρθρα

Δυόμιση μήνες μετά την Ιαπωνία, η Toyota παρουσιάζει και στην ευρωπαϊκή αγορά το Hilux GR Sport, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά στην Double Cab έκδοση και θα γίνει διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2022.

Όπως συμβαίνει με όλα τα GR Sport μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας, οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές, με το Hilux GR Sport να διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα και πλαϊνές ποδιές/σκαλοπάτια.

Επιπλέον, τα νέα τόξα στα φτερά των θόλων αυξάνουν το συνολικό πλάτος 45 χλστ., ώστε να φιλοξενήσουν τις νέες μαύρες ζάντες, 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, υπάρχουν GR λογότυπα στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στο τιμόνι, ενώ το σαλόνι είναι επενδυμένο με συνθετικό δέρμα. Ακόμα, υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, μεταλλικά paddles στο τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων και start button με GR λογότυπο.

Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει o 2,8-λίτρων πετρελαιοκινητήρας, που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με σύστημα start/stop και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, το Hilux GR Sport διαθέτει και βελτιωμένη ανάρτηση, ρυθμισμένη για να βελτιώνει την απόκριση και το χειρισμό στις εντολές του τιμονιού. Το βάρος ρυμούλκησης του Hilux GR Sport ανακοινώνεται στα 3.500 κιλά, ενώ το μέγιστο επιτρεπτό βάρος φόρτωσης τον ένα μετρικό τόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr