Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της στο Twitter, η Williams έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες του livery που είχαν τα μονοθέσια της στο πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν, πάνω στο καινούριο μονοθέσιο που θα ακολουθεί τους νέους κανονισμούς της F1. Το αποτέλεσμα είναι μερικές εντυπωσιακές render φωτογραφίες, που μας προϊδεάζουν το πώς θα μοιάζει η επόμενη γενιά των μονοθεσίων της Formula 1.

Η ομάδα του Grove έπαιξε με τα χρώματα που χρησιμοποίησε την περασμένη σεζόν και το προσάρμοσε στο νέο μονοθέσια, με το τελευταίο να μην είναι αυτό που θα αγωνιστεί, αλλά ένα mockup. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, όταν ξεκινούν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, αν και οι επίσημες παρουσιάσεις είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του επόμενου μήνα.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Williams κέρδισε μια δικαστική διαμάχη με τον πρώην χορηγό τίτλου της, ROKiT, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και η βρετανική εταιρία θα εισπράξει 35,7 εκατομμύρια δολαρίων