Dacia: Το Duster είναι για την εταιρία ότι η 911 για την Porsche

Σχετικά άρθρα

Ο Miles Nurnberger είναι ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Dacia, αναλαμβάνοντας τη θέση το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από 14 χρόνια που βρισκόταν στην Aston Martin.

Ο Nurnberger ήταν υπεύθυνος για την σχεδίαση των DBX και Valkyrie, και σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως το Duster είναι ο κεντρικός πυλώνας της ρουμανικής εταιρίας, λέγοντας συγκεκριμένα:

Το Duster είναι η 911 της Dacia. Το πνεύμα, η δυνατότητα επίτευξης, η στιβαρότητα, τα πάντα για τη Dacia είναι εκεί και ενισχύονται πλήρως στο Duster.

Το να σχεδιάζεις για τις μάζες έχει επίσης τη δική του ευχαρίστηση γιατί βλέπεις τα αυτοκίνητά σου στο δρόμο, τα βλέπεις να χρησιμοποιούνται και μπορεί να έχεις και εσύ ένα. Αυτό ήταν προφανώς πιο δύσκολο στην Aston Martin.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...