Η Alfa Romeo προσαρμόζει το όνομα της ομάδας στην F1

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα της Alfa Romeo στη Formula 1 αποκάλυψε σήμερα τη νέα της ταυτότητα, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, καθώς ολοκληρώνει τις προετοιμασίες της για αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα φέρει πλέον το όνομα Alfa Romeo F1 Team (αντί για Alfa Romeo Racing), κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο νέο λογότυπο.

Η προσθήκη του “F1 Team” στο όνομα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την Alfa Romeo, καθώς γίνεται μια από τις δέκα εταιρίες στον κόσμο που δικαιούνται να χρησιμοποιούν αυτήν την ονομασία. Αντανακλά επίσης το αγωνιστικό DNA τόσο της Sauber όσο και της Alfa Romeo, και την ιστορία που ενσωματώνουν αυτές οι μάρκες.

Τέλος, οι αλλαγές αντικατοπτρίζονται και στο όνομα της ομάδας και του νέου μονοθέσιου, καθώς αυτό θα αλλάξει από Alfa Romeo Racing σε Alfa Romeo. Η νέα ταυτότητα της μάρκας θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, στα τέλη του επόμενου μήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...