Τράκαρε ο Arnold Schwarzenegger

Σχετικά άρθρα

Ο Arnold Schwarzenegger ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, 1,5 χλμ μακριά από το σπίτι του στο Χόλυγουντ του Λος Άντζελες. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά η οδηγός του Prius που μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν τραυματίστηκε.

Το ατύχημα με τα τέσσερα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα έγινε στη διασταύρωση της λεωφόρου Sunset και της λεωφόρου Allenford χθες στις 16:15, με τον 74χρονο οδηγό να βρίσκεται σε ένα μαύρο GMC Yukon, το οποίο χτύπησε το κόκκινο Toyota Prius.

httpsyoutu.be8SlpblGhfTE

Υπεύθυνος για το ατύχημα ήταν ο Schwarzenegger ο οποίος έστριψε αριστερά, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη. Η αστυνομία είπε ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής ναρκωτικών και αλκοόλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...