Ο Sebastien Ogier θα τρέξει σε όλο το πρωτάθλημα του WEC

Σχετικά άρθρα

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Sebastien Ogier, ανακοίνωσε ότι θα τρέξει το 2022 σε όλο το πρωτάθλημα αντοχής (WEC) της FIA, με την ομάδα Richard Mille Racing Team στην κατηγορία LMP2.

Ξεκινώντας το 2020, η ομάδα Richard Mille Racing θα εισέλθει πλέον στην τρίτη της σεζόν στους αγώνες αντοχής και δεύτερη χρονιά με το #1 μονοθέσιο Oreca 07 Gibson LMP2. Η ομάδα θα βασιστεί σε μια νέα μικτή σύνθεση οδηγών, που συνδυάζει φιλοδοξία, εμπειρία και ταλέντο.

Μαζί με τον Ogier, το πλήρωμα της ομάδας αποτελείται από το ανερχόμενο αστέρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Lilou Wadoux, την πρώτη γυναίκα νικήτρια αγώνων στο Alpine Europa Cup. Ο τρίτος της “παρέας” θα είναι το ταλέντο των αγώνων αντοχής, Charles Milesi, που κέρδισε τρεις αγώνες με την Team WRT πέρυσι, συμπεριλαμβανομένου του 24ωρου αγώνα στο Le Mans της κατηγορίας του, στην πρώτη του σεζόν στο WEC.

Ο Milesi ήταν επίσης αναπόσπαστο μέρος της βελγικής ομάδας και βοήθησε να κερδίσει πέρυσι η τελευταία το πρωτάθλημα στην LMP2 κατηγορία. Επιπλέον, επιλέχθηκε από το WEC στο ετήσιο “Rookie Test” για να δοκιμάσει το Hypercar της Toyota μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Μπαχρέιν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...