Le Mans 2022: Η Toyota έκανε το 1-2 στις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

H Toyota έκανε το 1-2 στις κατατακτήριες του φετινού 24ωρου αγώνα αντοχής του Le Mans, με τους Sebastien Buemi, Brendon Hartley και Ryo Hirakawa να εκκινούν από την πρώτη θέση, ενώ πίσω τους θα βρίσκονται οι Mike Conway, Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez.

Τον ταχύτερο χρόνο τον σημείωσε o Brendon Hartley αφού κατάφερε να πετύχει χρόνο 3:24.408 με το GR010 Hybrid αγωνιστικό, που συμμετέχει στη Hypercar κατηγορία, με τον Kamui Kobayashi να ακολουθεί με 3:24.828. Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη pole position για την Toyota στο Le Mans.

Η Toyota, αγωνίζεται φέτος για 24η φορά στο Le Mans, με στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσει την περσινή της επιτυχία. Ο φετινός, 90ος, αγώνας αντοχής του Le Mans ξεκινά το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων δοκιμών μπορείς να τα βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...