Η Suzuki teasάρει το νέο Baleno

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν τρεις μήνες, η Suzuki παρουσίασε στην Ινδία τη νέα γενιά του Celerio και τώρα η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του νέου Baleno.

Μπορεί το τελευταίο να σταμάτησε να διατίθεται στην Ευρώπη πριν περίπου δύο χρόνια, αλλά στην αγορά της Ινδίας, όπου η εταιρία δραστηριοποιείται ως Maruti Suzuki απολαμβάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η teaser φωτογραφία που έδωσε η Suzuki δεν αποκαλύπτει πολλά για την εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά μπορούμε να δούμε ένα επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με πιο ευκρινές στυλ και νέα LED φωτιστικά σώματα, που ίσως θυμίζουν τα αντίστοιχα του Toyota Corolla sedan. Ο προφυλακτήρας είναι πιο σμιλεμένος και η μάσκα έχει μια χρωμιωμένη λωρίδα για πιο “premium” εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, το νέο Baleno θα είναι το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία με head-up display, το οποίο θα απεικονίζει το ταχύμετρο, το στροφόμετρο, την επιλεγμένη ταχύτητα και την ώρα.

Η τρέχουσα γενιά του μικρού hatchback παρουσιάστηκε το 2015 και οι προπαραγγελίες της νέας γενιάς έχουν ήδη ανοίξει στην Ινδία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...