Το νέο μονοθέσιο της McLaren για την F1 διαθέσιμο σε Lego

Σχετικά άρθρα

Η Lego Technic θέλοντας να κεφαλαιοποιήσει τη συνεργασία της με την McLaren Racing, αποκάλυψε σήμερα το νέο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας κατασκευασμένο από τα διάσημα τουβλάκια της. Πιο συγκεκριμένα, η MCL36 -η οποία θα παρουσιαστεί στις 11 Φεβρουαρίου- αποτελείται από 1.432 τουβλάκια της δανέζικης εταιρίας, και αφορά νεαρούς άνω των 18 χρονών.

Το μήκος του παιχνιδιού αγγίζει τα 65 εκατοστά, το πλάτος τα 27 εκατοστά και το ύψος τα 13 εκατοστά, κάτι που σημαίνει ότι είναι σε κλίμακα σχεδόν 1:8, ήτοι θα χρειαστείς αρκετό χώρο για να το τοποθετήσεις κάπου, όταν ολοκληρώσεις την επίπονη διαδικασία της συναρμολόγησης.

Το μονοθέσιο της Lego βασίζεται σε αυτό των νέων κανονισμών, που ισχύουν από φέτος στην Formula 1, αλλά προφανέστατα είναι άτοπο να πούμε ότι αποκαλύπτει στοιχεία του σχεδιασμού του αγωνιστικού που θα τρέξουν οι Lando Norris και Daniel Ricciardo, όπως επίσης ούτε του livery της MCL36, καθώς αυτό που βλέπεις βασίζεται στο περσινό μονοθέσιο.

Η διαθεσιμότητα του μονοθέσιου της McLaren για την Formula θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου, με την τιμή του να ορίζεται στα €179,99.

ΠηγήLego

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα