Επικίνδυνος οδηγός φυλακίστηκε επειδή έπινε σαμπάνια και “έστριβε” τσιγάρο ενώ οδηγούσε

Σχετικά άρθρα

Η κάμερα στο εσωτερικό της καμπίνας ενός επαγγελματικού οχήματος κατέγραψε στις 7 Ιουνίου του 2021 το παρακάτω συγκλονιστικό video, που δείχνει τον οδηγό του να παίρνει αναρίθμητες φορές τα μάτια του από το δρόμο, για να κάνει αρκετές “δουλειές” καθώς οδηγεί. Το φυσικό αποτέλεσμα; Να τρακάρει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mason Cowgill μαγνητοσκοπήθηκε από την κάμερα που είναι τοποθετημένη μέσα στο όχημα, και θα δεις τον 27χρονο οδηγό να ανοίγει και να πίνει σαμπάνια από το μπουκάλι, να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κάνοντας βίντεοκλήση, καθώς και να “στρίβει” ένα τσιγάρο, ενώ οδηγούσε το φορτηγό της δουλειάς του στον δρόμο A65 στο Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας.

Όπως ήταν λογικό, ο Cowgill συνελήφθη, δήλωσε ένοχος, και φυλακίστηκε για 8 μήνες. Επίσης, του απαγορεύτηκε να οδηγήσει για 32 μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr