Η Alfa Romeo έκανε το shakedown του νέου της μονοθέσιου στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo F1 Team βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πίστα του Fiorano και ολοκλήρωσε επιτυχώς το shakedown του νέου της μονοθέσιου, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Φεβρουαρίου, ήτοι δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των πρώτων χειμερινών δοκιμών στη Βαρκελώνη.

https://youtu.be/Gv35rHX_sgo

Η C42 φορούσε ένα ειδικό καμουφλάζ, με το μονοθέσιο να βγαίνει στην πίστα της Ferrari λίγο μετά τις 11 το πρωί για να πραγματοποιήσει ελέγχους συστημάτων. Σε έναν έντονα χειμωνιάτικο καιρό, με βροχή να πέφτει στην πίστα, ο Valtteri Bottas ολοκλήρωσε την πρώτη έξοδο του μονοθέσιου στην πίστα, υπό το βλέμμα του επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur, του τεχνικού διευθυντή, Jan Monchaux και του νέου του teammate, Guanyu Zhou.

Με την ολοκλήρωση όλων των προκαταρκτικών δοκιμών, η ομάδα προετοιμάζεται για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές της σεζόν, που θα διεξαχθούν στη Βαρκελώνη στις 23-25 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...