Russell: Δεν είμαι ο 2ος οδηγός της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ο George Russell σε δηλώσεις του από τη Τζέντα είπε πως η Mercedes δεν έχει 1ο και 2ο οδηγό και αυτός και ο Lewis Hamilton τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης στην ομάδα. Επιπλέον ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρξουν εντολές από την ομάδα εάν ξεπεράσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Είμαστε επί ίσοις όροις [με τον Hamilton]. Δεν υπάρχουν εντολές από την ομάδα, έχουμε ίση μεταχείριση και οι άνθρωποι της Mercedes μας εμπιστεύονται να αγωνιστούμε δίκαια.

Έχουμε μια πολύ ανοικτή σχέση με τον Lewis. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε πολύ διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Υπάρχει ένας πολύ ισχυρός αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας. Και οι δύο αναγνωρίζουμε ότι ο αγώνας μας δεν είναι ο ένας με τον άλλον, όπως μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες άλλες ομάδες.

Και οι δύο θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να κάνουμε νίκες, οπότε πρέπει να δουλέψουμε μαζί και να πιέσουμε προς την ίδια κατεύθυνση για να βεβαιωθούμε ότι το αυτοκίνητό μας θα γίνει γρηγορότερο.

Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι αν κάνουμε απολύτως τα πάντα τέλεια, δεν έχουμε ακόμα τον ρυθμό στο μονοθέσιο για να παλέψουμε με τη Red Bull και τη Ferrari.
Δεν ξέρουμε πραγματικά ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά μας. Εργαζόμαστε όσο το δυνατόν σκληρότερα για να λύσουμε τα προβλήματά μας, αλλά ο μόνος τρόπος να μάθουμε αν πρόκειται να τα λύσουμε είναι όταν βρισκόμαστε στην πίστα.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και αν κάποιος μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, είμαι σίγουρος πως η Mercedes μπορεί να τα καταφέρει.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...