Η Faraday Future ξεκίνησε τις δοκιμές FF 91

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Faraday Future έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε την προ-παραγωγής του FF91 στο εργοστάσιό της στο Hanford της Καλιφόρνια, ώστε η κανονική παραγωγή του να ξεκινήσει σε έναν χρόνο. Τα πρώτα αυτοκίνητα που συναρμολόγησε η εταιρία θα τα χρησιμοποιήσει για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης σε πραγματικές συνθήκες, καθώς επίσης και στην βελτίωση της παραγωγικής δυνατότητας του εργοστασίου.

Στο παρακάτω video θα δεις μερικές από τις δυναμικές δοκιμές του μοντέλου, με τον Vlad Chioreanu της Faraday Future να δοκιμάζει τον χειρισμό του FF 91, μαζί με τον ιδρυτή της εταιρείας, Jia Yueting.

Το αυτοκίνητο είναι χτισμένο πάνω στην Variable Architecture Platform (VPA) της εταιρείας και είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, έχοντας αυτονομία περίπου 610 χλμ ανά φόρτιση. Η βασική έκδοση αποδίδει 716 άλογα, ενώ η δυνατότερη 1.050 άλογα.

Η ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 130 kWh η οποία προσφέρει μια αυτονομία της τάξης των 610 χλμ. Το Faraday Future FF91 υποστηρίζει την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης που είναι διαθέσιμη σήμερα, δηλαδή θα μπορεί να φορτίζει με ρυθμό 800 χλμ την ώρα. Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο φορτιστή στα 240V, η μπαταρία φορτίζει από 50% έως 100% σε λιγότερο από 4,5 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...