Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Fast X

Σχετικά άρθρα

Ο Justin Lin είναι αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος σκηνοθέτης στην ιστορία των Fast and Furious ταινιών. Παρότι η πρώτη ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Rob Cohen, ο Lin έχει σκηνοθετήσει 5 ταινίες του franchise, ξεκινώντας το 2006 με το The Fast and the Furious (3): Tokyo Drift και ακολούθησαν οι Fast and Furious 4 (2009), Fast and Furious 5 (2011), Fast and Furious 6 (2013) και Fast and Furious 9 (2021).

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ο Αμερικανοταϊβανέζος σκηνοθέτης θα έβαζε την υπογραφή του και στις τελευταίες δύο ταινίες του Fast And Furious, την 10η και την 11η, αλλά μόλις λίγες ημέρες μετά την έναρξη των γυρισμάτων της 10ης ταινίας, ο Lin παραιτήθηκε από τη θέση του σκηνοθέτη του Fast X, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της 10ης ταινίας.

Ο Lin θα παραμείνει ως παραγωγός της ταινίας, με τις αναφορές να υποστηρίζουν πως αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του σκηνοθέτη λόγω “δημιουργικών διαφορών”. Σε ανακοίνωσή του ο Lin αναφέρει:

Με την υποστήριξη της Universal πήρα τη δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από την θέση του σκηνοθέτη του Fast X, παραμένοντας στο project ως παραγωγός. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια και πέντε ταινίες, καταφέραμε να κάνουμε γυρίσματα με τους καλύτερους ηθοποιούς, να κάνουμε τα καλύτερα ακροβατικά και τις καλύτερες καταδιώξεις με αυτοκίνητο.

Προσωπικά, ως παιδί Ασιατών μεταναστών, είμαι περήφανος που βοήθησα στη δημιουργία του πιο διαφορετικού franchise στην ιστορία του κινηματογράφου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στο καταπληκτικό καστ, το συνεργείο και το στούντιο για την υποστήριξή τους και που με καλωσόρισαν στην Fast οικογένεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr