Είναι τόσο τρομακτικό να είσαι μέσα σε μια driftάδικη Corvette και αυτή να πιάνει φωτιά

Σχετικά άρθρα

Η Collete Davis, επαγγελματίας οδηγός αγώνων drift, θα θυμάται για πολλά χρόνια το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς κατά την διάρκεια του Hyperfest η καινούρια της Chevrolet Corvette C6 έπιασε φωτιά, ενώ αγωνιζόταν.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η Davis driftαρε μια γραμμή καυσίμου χάλασε και διέρρευσε βενζίνη στον χώρο του κινητήρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το καύσιμο πήρε αμέσως φωτιά και οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα, και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου εισήλθαν στην καμπίνα.

Η Davis σταμάτησε το αγωνιστικό της, έβγαλε το τιμόνι, άρπαξε τον πυροσβεστήρα και βγήκε έξω από αυτό με ασφάλεια. Το μόνο πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει -και αυτό είναι κατανοητό δεδομένου του πανικού και της ταχύτητας της στιγμής- είναι να σβήσει το αυτοκίνητο.

Όντας πανικοβλημένη και οι φλόγες να αναδύονται από παντού μέχρι να βγει έξω, δεν μπόρεσε να βγάλει τον πείρο ασφαλείας από τον πυροσβεστήρα της, αλλά ευτυχώς εμφανίστηκαν γρήγορα άνθρωποι της πίστας με επιπλέον πυροσβεστήρες και την κατάσβεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...