Επίσημο: Ο Perez ανανέωσε με τη Red Bull έως το 2024

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull μόλις ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το συμβόλαιο του Sergio Perez με την ομάδα της Formula 1 για δύο επιπλέον χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο Μεξικανός θα οδηγεί για λογαριασμό της αυστριακής εταιρίας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024.

Ο 32χρονος οδηγός αντικατέστησε τον Alex Albon πριν την έναρξη της σεζόν του 2021, και παρότι οι περσινές του επιδόσεις δεν ήταν αξιομνημόνευτες η Red Bull έκανε χρήση της option του συμβολαίου και ο Perez ανανέωσε για το 2022.

Αφού εντάχθηκε στην ομάδα στα τέλη του 2020, ο Checo απόλαυσε την πιο επιτυχημένη σεζόν του στη Formula 1 με 190 βαθμούς και την τέταρτη θέση συνολικά στο πρωτάθλημα οδηγών του 2021, μια σεζόν που περιελάμβανε νίκη στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν και τέσσερις ακόμη τερματισμούς στο βάθρο.

Φέτος, ο Perez βρίσκεται επί του παρόντος τρίτος στο πρωτάθλημα οδηγών και πρόκειται να ξεπεράσει το περσινό του επίτευγμα. Με μόλις επτά αγώνες της σεζόν, ο Μεξικανός έχει συγκεντρώσει 110 βαθμούς και τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης pole position για οδηγό από το Μεξικό στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και την πρόσφατη νίκη στο GP του Μονακό, έχοντας ήδη γίνει ο πιο επιτυχημένος Μεξικανός στην ιστορία της F1.

Να θυμίσω ότι ο Max Verstappen έχει συμβόλαιο με τη Red Bull μέχρι και το 2028.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...