Κάποιος πιστεύει ότι η Corvette του είναι υποβρύχιο και διασχίζει επιτυχώς πλημμυρισμένο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Η γραμμή μεταξύ της γενναιότητας και της βλακείας, όταν πρόκειται για την διάσχιση ενός πλημμυρισμένου δρόμου με το αυτοκίνητο σου είναι πολύ λεπτή.

Η κίνηση σε έναν δρόμο με λιμνάζοντα νερά είναι κακή επιλογή και εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς δεν μπορείς να διακρίνεις οποιοδήποτε εμπόδιο ή παγίδα μπορεί να κρύβεται κάτω από το νερό. Ως εκ τούτου, αυτό το video είναι σίγουρα μια ευκαιρία να μην το δοκιμάσεις ποτέ, άσχετα αν το αποτέλεσμα για τον ιδιοκτήτη της μαύρης C8 Corvette είχε θετικό πρόσημο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κάπου στο Μαϊάμι της Φλόριντα, καθώς το νότιο τμήμα της πολιτείας δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα από σφοδρές τροπικές καταιγίδες το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πάνω από 300 χλστ. βροχόπτωσης σε ορισμένα σημεία.

Ο οδηγός της Corvette τόλμησε να διασχίσει έναν πλημμυρισμένο δρόμο, και είναι απορίας άξιο που η προσπάθεια του ήταν επιτυχής, ακόμα και για ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...