Η Mini teasάρει ηλεκτρικό crossover πρωτότυπο

Σχετικά άρθρα

H Mini έδωσε στη δημοσιότητα teasers φωτογραφίες ενός νέου ηλεκτρικού πρωτότυπου crossover το οποίο θα μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία των μελλοντικών μοντέλων της βρετανικής εταιρίας.

Η νέα γλώσσα σχεδιασμού ονομάζεται Charismmatic Simplicity, με το πρωτότυπο να παρουσιάζεται στα τέλη του Ιούλη. Η Mini λέει ότι η αρχή πίσω από τη νέα γλώσσα σχεδιασμού είναι πως ο σχεδιασμός θα βοηθά κάθε νέο προϊόν της μάρκας να διαφοροποιείται χάρη στον ισχυρό ατομικό χαρακτήρα του.

Το επίκεντρο αυτής της νέας σχεδιαστικής γλώσσας θα είναι “μια καθαρή και μειωμένη εμφάνιση”, ενώ ένα άλλο βασικό στοιχείο της νέας φιλοσοφίας είναι η χρήση υλικών με “έντονη ματιά στη βιωσιμότητα”. Για παράδειγμα, τα επόμενα μοντέλα της Mini θα προσφέρονται χωρίς δερμάτινες επενδύσεις, ενώ δεν θα διαθέτουν κάθε είδους χρωμιομένα στοιχεία.

Το εξωτερικό, σύμφωνα με Mini, θα συνδυάσει το DNA της με καινοτόμες και εμπνευσμένες από την τεχνολογία σχεδιαστικές πινελιές. Για παράδειγμα, τα πίσω φώτα θα χρησιμοποιούν πρωτοποριακή τεχνολογία LED και η παραδοσιακή σχεδίαση Union Jack θα αντικατασταθεί από μια ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή για κάθε μοντέλο. Γενικά, κάθε νέο Mini θα διατηρήσει ένα μικρό αποτύπωμα χάρη σε μια νέα πλατφόρμα που αναπτύχθηκε ειδικά για την αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα.

Το εσωτερικό των επόμενων μοντέλων της Mini θα ακολουθεί την ίδια μινιμαλιστική προσέγγιση με την εξωτερική. Η κυκλική οθόνη οργάνων της μάρκας στο κέντρο του ταμπλό θα εξελιχθεί και θα γίνει η πρώτη οθόνη αφής της βιομηχανίας με πλήρως χρησιμοποιήσιμη στρογγυλή επιφάνεια, ενώ θα υπάρχουν και φυσικά κουμπιά κάτω από την κεντρική οθόνη για τον χειρισμό των πιο σημαντικών λειτουργιών του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το Mini Aceman

Στα τέλη του επόμενου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Πεκίνο (Auto China), που θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Απριλίου,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Mini Cooper στην Οξφόρδη

H Mini ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η παραγωγή της νέας, πέμπτης γενιά του Cooper στο "σπίτι" της βρετανικής μάρκας, στο εργοστάσιο της Οξφόρδης. Στην ειδική...

Το νέο Mini Countryman ήρθε Ελλάδα [Τιμές]

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Mini αποκάλυψε τη νέα -τρίτη- γενιά του Countryman, και πλέον το μεγαλύτερο μοντέλο της βρετανικής εταιρίας έχει ξεκινήσει την εμπορική...