Η Lanzante παρουσιάζει την McLaren P1 Spider

Σχετικά άρθρα

Η McLaren ολοκλήρωσε την παραγωγή της P1 τον Δεκέμβριο του 2015, αλλά σχεδόν επτά χρόνια αργότερα μια νέα έκδοση της είναι στα σκαριά. Μπορεί να μην προέρχεται κατευθείαν από το Woking, αλλά από τη Lanzante, όμως η τελευταία συνεργάστηκε με τον Paul Howse για την P1 Spider.

Αν το όνομά του δεν θυμίζει τίποτα, να αναφέρω ότι ο Howse ήταν υπεύθυνος για τη σχεδίαση της P1 και έχει συνεργαστεί στενά με την ομάδα μηχανικών της Lanzante για να κρατήσει το σχέδιο της ανοιχτής έκδοσης όσο το δυνατόν πιο κοντά στο εμβληματικό πρωτότυπο.

Η αφαίρεση του τμήματος της οροφής, με την κεντρική εισαγωγή αέρα και τα γυάλινα πάνελ της οροφής, ήταν μια μηχανική πρόκληση για την ομάδα, με την P1 Spider να έχει ανεπαίσθητες αλλαγές και στα μπροστινά φτερά, στις πόρτες και στο πίσω κάλυμμα του κινητήρα.

Υπάρχουν νέα αεροδυναμικά στηρίγματα, που ενσωματώνουν τις νέες εισαγωγές αέρα, τροφοδοτώντας με αέρα απευθείας τα turbo. Πέρα από αυτά, το κάτω τμήμα του πλαισίου έχει ανασχεδιαστεί ώστε να μην υπάρχει απώλεια της δομικής ακαμψίας, παρά την έλλειψη οροφής.

Η Lanzante αναφέρει ότι η παραγωγή της P1 Spider θα περιοριστεί αυστηρά σε όχι περισσότερα από πέντε αυτοκίνητα, με κάθε ένα από αυτά να κατασκευάζεται από ένα κατάλληλο αυτοκίνητο “δότη”. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Sebastien Loeb πουλά την McLaren 675LT Spider του

Ένας από τους καλύτερους οδηγούς rally και όχι μόνο, ο Sebastien Loeb, ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, αποφάσισε να πουλήσει την McLaren...

Η VanMoof εξαγοράστηκε από τη McLaren Applied

Η Lavoie, η μονάδα ηλεκτρικών σκούτερ της McLaren Applied, εξαγόρασε την πτωχευμένη premium ολλανδική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ποδηλάτων VanMoof, με σκοπό να επενδύσει σε...

Έγινε στάχτη μια σπάνια McLaren 765LT Spider

Το πυροσβεστικό τμήμα της πόλης Courtland, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ανέβασε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα μια McLaren 765LT Spider να είναι τυλιγμένη...