Ανήμερα της Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776, η Ford ανακοίνωσε σήμερα ότι για πρώτη φορά θα εισάγει σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης το αμερικάνικο μοντέλο-θρύλο, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει από τα τέλη του 2023.

Ο λόγος για το τετράθυρο Bronco, που θα είναι διαθέσιμο αυστηρά σε αριστεροτίμονες και τετρακίνητες εκδόσεις. Την ίδια στιγμή, οι πελάτες του Bronco θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ εγκεκριμένων από τη Ford, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για απρόσκοπτη ενσωμάτωση και μέγιστη εξατομίκευση, υποστηρίζοντας ποικίλες δραστηριότητες περιπέτειας.

Ο Matthias Tonn, επικεφαλής μηχανολόγος και υπεύθυνος για την εισαγωγές των αυτοκινήτων της Ford Ευρώπης, δήλωσε:

Το Bronco είναι το πιο σκληροτράχηλο και ευέλικτο off-roader της Ford και η νέα γενιά συνδυάζει το DNA του αυθεντικού μοντέλου με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες διαχείρισης των εδαφικών συνθηκών, καθώς και μία τεράστια γκάμα αξεσουάρ, για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου-συμβόλου στην κατηγορία των off-road οχημάτων. Μετά την τεράστια επιτυχία του νέου Bronco στις ΗΠΑ είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε λίγο από το πνεύμα της περιπέτειας στους πελάτες μας στην Ευρώπη.