F1: Spa και Paul Ricard εκτός προγράμματος το 2023

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής de Telegraaf , στο προσωρινό καλεντάρι της Formula 1 του 2023 δεν βρίσκονται οι πίστες του Spa και του Paul Ricard, μιας και τα GP Βελγίου και Γαλλίας θα δώσουν τη θέση τους στα GP της Νοτίου Αφρικής και του Λας Βέγκας.

Το καλεντάρι του 2023 θα αποτελείται από 24 αγώνες (23 εάν δεν διεξαχθεί GP στη Κίνα λόγω covid) και ο μόνος τρόπος να παραμείνει το GP στο Spa και του χρόνου είναι εάν η F1 δεν έρθει σε συμφωνία με τις αρχές της Νοτίου Αφρικής για τη διεξαγωγή του αγώνα στη πίστα Kyalami.

Όπως συνέβη και φέτος, η σεζόν του 2023 θα ξεκινήσει από το Μπαχρέιν στις 5 Μαρτίου και θα ακολουθήσουν τα GP της Σαουδικής Αραβίας και της Αυστραλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...