Γερμανία: Μπορείς να μισθώσεις αυτοκίνητο από τα Lidl

Σχετικά άρθρα

Αυτοκίνητο από τα Lidl. Μια έκφραση που θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Βλέπεις η αλυσίδα supermarket στη Γερμανία μισθώνει το Elaris Finn.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό διθέσιο μοντέλο, κινέζικης παραγωγής όπου πωλείται ως Dorcen E20 στη Κίνα, με μήκος 2,87 μέτρα, πλάτος 1,56 μέτρα, ύψος 1,57 μέτρα και μεταξόνιο 1,765 μέτρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας του παράγει 48 άλογα και διαθέτει μια μπαταρία χωρητικότητας 32 kWh που χαρίζει αυτονομία έως 300 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 115 χιλιόμετρα. Με χρήση φορτιστή 30 kW η μπαταρία φορτίζει στο 100% μέσα σε περίπου μια 1 ώρα, ενώ με απλή οικιακή πρίζα η μπαταρία φορτίζει από το 5 στο 100% σε 5 ώρες.

Ο χώρος αποσκευών του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 229 λίτρα και το βάρους του μόλις στα 930 κιλά. Η μπαταρία συνοδεύεται από 8ετή εγγύηση ή 120.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο και στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη αφής 12,3″ που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Το μοντέλο διαθέτει προβολείς LED, κλιματισμό, cruise control, σύστημα πλοήγησης, vegan δερμάτινες επενδύσεις, keyless σύστημα, ηλεκτρικά παράθυρα, αερόσακους, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 14″, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αισθητήρας φωτός και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο ενδιαφέροντος θα πρέπει να προχωρήσει στη παραγγελία του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, με την παράδοση του οχήματος να γίνεται στον χώρο του. Η μίσθωση του γίνεται σε συνεργασία με την Like2Drive και ο ενδιαφέροντος θα πληρώνει 222 ευρώ μηνιαίως για έναν χρόνο (47 ευρώ λιγότερο από την κανονική τιμή του μισθώματος του αυτοκινήτου εκτός Lidl) και θα μπορεί διανύσει έως 10.000 χιλιόμετρα μέσα σε έναν χρόνο. Αν τα ξεπεράσει τότε θα πληρώσει επιπλέον 0,19 ευρώ ανά χιλιόμετρο.

Μόλις 100 Elaris Finn θα είναι διαθέσιμα μέσω του Lidl Plus, με την προσφορά να ισχύει από τις 26 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Lidl πωλούν κάποιο αυτοκίνητο μιας και στο παρελθόν πούλησαν ορισμένα Nissan Leaf που εξαντλήθηκαν σε ελάχιστο χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla περιορίζει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Κίνα καθώς επιβραδύνεται η αύξηση των πωλήσεων

Η Tesla μείωσε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Κίνα, εν μέσω υποτονικής ανάπτυξης στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στη...

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

H Lola εισέρχεται στη Formula E με τη Yamaha ως τεχνικό συνεργάτη

Η Lola Cars ανακοίνωσε σήμερα ότι επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια πολυετή τεχνική συνεργασία με την Yamaha, και θα εισέλθει στο παγκόσμιο...
Autoblog.gr