H υβριδική Chevrolet Corvette E-Ray σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Μια ομάδα εξέλιξης της Chevrolet βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά στο Nurburgring, για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης της υβριδικής έκδοσης της Corvette στη διάσημη γερμανική πίστα.

Αυτή θα φέρει το προσωνύμιο E-Ray και μηχανικά θα συνδυάζει τον LT2 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 495 ίππων και έναν “e-booster” ηλεκτροκινητήρα κινητήρα στον μπροστινό άξονα, με τη συνδυαστική ιπποδύναμη να αγγίζει τα 600-650 άλογα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 2 δευτερόλεπτα, ενώ θα μπορεί να κινηθεί για κάποια χλμ αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα. Θα είναι η πρώτη τετρακίνητη Corvette και θα αντικαταστήσει την Grand Sport έκδοση. Η Chevrolet Corvette E-Ray αναμένεται στην αγορά το 2023, με την τιμή της στις ΗΠΑ να είναι μικρότερη των 100.000 δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Chevrolet σκοτώνει το Malibu

Η στροφή των καταναλωτών στα SUV και crossover μοντέλα οδηγεί ένα ακόμη σεντάν μοντέλο στον θάνατο. Πρόκειται για το Chevrolet Malibu, με την GM...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...