McLaren Artura Trophy

Σχετικά άρθρα

Την Trophy αγωνιστική έκδοση της Artura παρουσιάζει η McLaren, με το αγωνιστικό να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα McLaren Trophy.

Βασίζεται στην Artura GT4 και έχει “απαλλαγεί” από τους κανονισμούς για το ισοζύγιο ισχύος, επομένως ο V6 twin-turbo κινητήρας αποδίδει 585 άλογα. Σε αντίθεση με το μοντέλο παραγωγής, η αγωνιστική Artura δεν διαθέτει υβριδική υποβοήθηση, ενώ εξοπλίζεται και με νέα εξάτμιση.

Ζυγίζει λιγότερο από την Artura GT4 επειδή στο πρωτάθλημα Trophy δεν υπάρχουν κανονισμοί σχετικά με το ελάχιστο βάρος και έτσι δεν απαιτείται η τοποθέτηση έρματος.

Φέρει αεροδυναμικά στοιχεία στον μπροστινό προφυλακτήρα, splitter, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Η McLaren τονίζει πως οι αγοραστές της Artura Trophy θα μπορούν να μετατρέψουν το αυτοκίνητό τους σε προδιαγραφές GT4 προσαρμόζοντας τη διαχείριση του κινητήρα, προσθέτοντας έρμα και αλλάζοντας το αεροδυναμικό πακέτο. Αυτό ανοίγει στον πελάτη την δυνατότητα να συμμετέχει και σε άλλα πρωταθλήματα.

Το πρωτάθλημα McLaren Trophy θα είναι μια σειρά υποστήριξης για το GT World Challenge Europe το 2023. Θα υπάρχουν αγώνες στις πίστες: Paul Ricard, Misano, Spa-Francorchamps, Hockenheim και Βαρκελώνη. Εκτός από την Artura Trophy, στο πρωτάθλημα θα μπορεί να συμμετέχει και η 570S Trophy.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Επίσημο: Το Μπαχρέιν εξαγόρασε την McLaren και αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της

Tο κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν, Mumtalakat Holding Company, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ομίλου της McLaren. Το fund -το οποίο...

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...
Autoblog.gr