Δυστυχώς, σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο με αυτοκίνητο που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητο στη ΛΕΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου και στο ρεύμα προς τα Ιωάννινα, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ένα δεύτερο ΙΧ που περνούσε από το σημείο έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό να χάσει τη ζωή του. Ο 58χρονος οδηγός φέρεται να είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ μετά από μηχανική βλάβη. Μαζί με την 50χρονη σύζυγό του είχαν κατέβει προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση του οχήματος, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πίσω αριστερή πόρτα.

Την ώρα εκείνη άλλο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες και στη συνέχεια παρέσυρε το ζευγάρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας, ενώ η γυναίκα κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Επιπλέον, λέγεται ότι το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους και της 25χρονης κόρης τους.