Ο Christian von Koenigsegg δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη Corvette

Σχετικά άρθρα

Ο Christian von Koenigsegg έχει μόνο καλά λόγια να πει για την Chevrolet Corvette 8ης γενιάς, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σε σχέση πάντα με την τιμή του. Όπως είπε:

Το ότι η GM μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα είναι εντυπωσιακό, όπως και το επίπεδο απόδοσης του αυτοκινήτου. Και αυτό είναι καλό τόσο για αυτούς [GM] όσο και για τους πελάτες τους.

Στις ΗΠΑ η Corvette ξεκινά σήμερα από τις 65.595 δολάρια, με τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα της να αποδίδει 490 άλογα με 637 Nm ροπής.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο βελτιωτικός οίκος Callaway προσφέρει ένα κομπρεσοράτο κιτ για την Corvette που αυξάνει την απόδοση του V8 6,2-λίτρων LT2 κινητήρα, αλλά η εταιρία δεν αποκαλύπτει προς ώρας πόσα άλογα αυτός παράγει. Το κιτ συνοδεύεται από τριετή εγγύηση ή 36.000 μίλια (58.000 χλμ), όποιο έρθει πρώτο.

ΠηγήThedrive.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...