Λος Άντζελες: Κάτοικοι θα διαμαρτυρηθούν στα γυρίσματα της 10ης ταινίας Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στην περιοχή Angeleno Heights του Λος Άντζελες, μια διασταύρωση έχει γεμίσει με ίχνη από καμένο λάστιχο. Είναι ο χώρος του Bob’s Market που έγινε διάσημο επειδή ήταν το κατάστημα που ανήκει στην οικογένεια του Dominic “Dom” Toretto στην 1η ταινία Fast and Furious το 2001.

Οι κάτοικοι έχουν βαρεθεί από τους θαυμαστές της ταινίας που συρρέουν στην περιοχή και κάνουν donuts και drifts αργά το βράδυ. Έτσι σχεδιάζουν να διαμαρτυρηθούν κατά τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας του franchise, την Fast X, που αναμένονται αυτές τις ημέρες.

Στην ίδια γειτονιά βρίσκεται και το σπίτι Dom Toretto, του ρόλου που παίζει ο Vin Diesel στις ταινίες και εκατοντάδες είναι εκείνοι που πηγαίνουν καθημερινά έξω από το σπίτι για να βγάλουν φωτογραφίες.

Οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Λος Άντζελες όχι μόνο για τον κίνδυνο που τίθεται στους πεζούς, αλλά και γιατί κάθε βράδυ έρχονται αντιμέτωποι με τον ήχο των εξατμίσεων και των ελαστικών, όπως και με την μυρωδιά των καμένων ελαστικών.

Μάλιστα όταν ορισμένοι κάτοικοι παραπονέθηκαν στους οδηγούς, ήρθαν αντιμέτωποι με αντίποινα, με κάποιον να τους απειλεί με όπλο, ένας άλλος έβαλε φωτιά στους κάδους απορριμμάτων, ενώ κάποιος άλλος τράκαρε επίτηδες τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προτού τραπεί σε φυγή.

Η Fast X ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαΐου του 2023.

ΠηγήVariety.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...