Η Wuling παρουσίασε το διθέσιο ηλεκτρικό Hongguang Mini EV Cabrio

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της έκδοσης Macaron για το Hongguang Mini EV, η Wuling αποκάλυψε σήμερα την cabrio έκδοση του μικρού ηλεκτρικού μοντέλου, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Σαγκάης, την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Hongguang Mini EV Cabrio διαθέτει αρκετές οπτικές αλλαγές σε σχέση με τετραθέσιο κλειστό αμάξωμα, στο οποίο και βασίζεται. Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα εμπρός και πίσω έχουν αντικατασταθεί με νέα LED, ενώ υπάρχουν και νέοι προφυλακτήρες.

Παραμένει η τρίπορτη φιλοσοφία του, αλλά οι πόρτες έχουν νέες χρωματικές επενδύσεις, ενώ το αυτοκίνητο πατά σε νέες, πιο κομψές ζάντες, έξι ακτίνων.

Στο εσωτερικό, η οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων έχει διπλασιαστεί σε πλάτος, αναδύεται από το πίσω μέρος του τιμονιού και εκτείνεται έως το κέντρο του ταμπλό, στο σημείο όπου θα ήταν συνήθως μια ξεχωριστή οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Ακόμα, υπάρχει νέο διάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, με την διαμόρφωση του εσωτερικού να έχει γίνει διθέσια, καθώς πίσω αποθηκεύεται η υφασμάτινη, αναδιπλούμενη οροφή.

Το Wuling Hongguang Mini EV Cabrio διατηρεί τις εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις του, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 2.917 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.493 χιλιοστά, το ύψος 1.621 χιλιοστά και το μεταξόνιο τα 1.940 χιλιοστά. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα 27 ίππων που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 13,82 kWh, που του χαρίζει μια αυτονομία 170 χλμ, σε κύκλο NEDC. Η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 100 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker διακόπτει την παραγωγή του Ocean, αλλά αντλεί επένδυση 150 εκατ. δολάρια

Η Fisker ανακοίνωσε ότι διακόπτει την παραγωγή του Ocean για έξι εβδομάδες, τονίζοντας παράλληλα ότι εξασφάλισε επένδυση 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Η είδηση έρχεται λίγες μόνο...

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Nio και CATL συνεργάζονται για μπαταρίες με μεγαλύτερο κύκλο ζωής

Η Nio ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την CATL για την ανάπτυξη μπαταριών μεγαλύτερης διάρκειας ζωής ως μέρος των προσπαθειών τους για μείωση του...
Autoblog.gr