Ηλεκτρικά εκτός δρόμου της Dongfeng με 1.014 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Dongfeng Motors λανσάρει ένα ακόμη brand, το Mengshi -σημαίνει μαχητής στα κινέζικα- παρουσιάζοντας 2 ηλεκτρικά εκτός δρόμου οχήματα που θα περάσουν στη παραγωγή το 2023. Πρόκειται για τα M-Terrain και M-Terrain Sport, με το πρώτο να είναι ένα μεγάλο πεντάθυρο SUV και το δεύτερο ένα δίπορτο pickup.

Βασίζονται σε μια skateboard πλατφόρμα που η εταιρία την ονομάζει MORA και υποστηρίζει τόσο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όσο και range-extender. Τα πρωτότυπα διαθέτουν 4 ηλεκτροκινητήρες που παράγουν 1.014 άλογα με 16.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνουν σε 4,2 δευτερόλεπτα, με την μπαταρία χωρητικότητας 140 kW να προσφέρει αυτονομία έως 500 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Οι ηλεκτροκινητήρες συνδυάζονται με κιβώτιο ταχυτήτων 2 σχέσεων και με 3 ηλεκτρονικά μπλοκέ διαφορικά. Υπάρχει steer-by-wire σύστημα διεύθυνσης, σύστημα τετραδιεύθυνσης, 9 προγράμματα οδήγησης, ενεργή αερανάρτηση και αυτόνομη οδήγησης επιπέδου 3. Τέλος το σύστημα UAV Oriental Eagle Eye έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει την καλύτερη δυνατή διαδρομή με τη βοήθεια ενός drone.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...