Η Ferrari παρουσίασε το εορταστικό livery που θα είναι “ντυμένα” τα μονοθέσια της για το Ιταλικό Grand Prix, που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη πίστα της Monza. Το χρώμα του μονοθέσιου, καθώς και οι αγωνιστικές στολές και τα κράνη των Charles Leclerc και Carlos Sainz θα έχουν κίτρινες πινελιές για να γιορτάσουν την προέλευση της ιταλικής εταιρίας, με ένα χρώμα που είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος της ιστορίας της Ferrari.

Από την αρχή της Scuderia το 1929 και αργότερα, όταν ιδρύθηκε η εταιρεία αυτοκινήτων πριν από 75 χρόνια, ο Enzo Ferrari επέλεξε το κίτρινο, το οποίο μαζί με το μπλε είναι ένα από τα χρώματα του εμβλήματος της Modena και εμφανίζεται στο λογότυπο της εταιρείας, το Prancing Horse, μαζί με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας στην κορυφή. Η ιδιαίτερη εμφάνιση της ιταλικής ομάδας σηματοδοτεί επίσης μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση, τα 100 χρόνια της πίστα της Monza.

Το επετειακό livery της F1-75 προσθέτει κίτρινο χρώμα στο κάλυμμα κινητήρα και στα endplates της πίσω αεροτομής. Το halo έχει μαύρο και κίτρινο χρώμα, ενώ οι αγωνιστικές στολές και τα κράνη είναι κίτρινα, για το Σαββατοκύριακο του αγώνα.